معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، گزارشی از عملکرد هفته سوم طرح نظارت بر بهداشت محیط در ایام نوروز و ماه رمضان ۱۴۰۳-۱۴۰۴ ارائه کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، دکتر فرزام بیدار پور معاون امو بهداشتی دانشگاه در گزارش هفته سوم اجرای برنامه مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی و رمضان اظهار کرد: این طرح که از ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه دارد، با هدف حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروزی در سراسر استان کردستان اجرا میشود، در این طرح، ۲۱۳ بازرس بهداشت محیط به مدت ۳۵ روز فعالیت میکنند.
وی افزود: در طول این 35 روز، بازرسان بهداشت محیط با انجام بازرسیهای روتین، تشکیل تیمهای بازرسی و نظارتی و گشتهای مشترک، نظارت بر بهداشت محیطی مراکز تهیه، طبخ، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی (شامل اماکن اقامتی، مراکز اسکان، مساجد، زیارتگاهها، نمایشگاهها و اماکن بینراهی با مجموع 30000 بازرسی) و شبکههای آبرسانی شهری و روستایی (با مجموع 1564 بازرسی) را تشدید میکنند. همچنین از فعالیت ممیزان بهداشتی تحت پوشش دفاتر خودکنترلی و خوداظهاری نیز استفاده میشود.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، به عملکرد هفته سوم اجرای برنامه پرداخت و بیان کرد: بازرسی از ۵۵۸۹ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، ضبط و معدومسازی ۹۳۴۱ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرمجاز، نمونهبرداری از ۱۲۸ مورد نان و مواد غذایی، نمونهبرداری از ۳۵۴ مورد آب آشامیدنی، بازرسی از ۲۴۶ سامانه آبرسانی، انجام ۲۲۶ مورد بازرسی مشترک با سایر ارگانها، برگزاری ۱۱ دوره آموزشی برای ۵۳ نفر از اصناف و کارکنان مرتبط، صدور ۱۶۲۹ اخطاریه بهداشتی، معرفی ۵۶ متخلف به مراجع قضایی و پلمب ۴۴ واحد صنفی متخلف انجام شده است.
دکتر بیدارپور همچنین اعلام کرد: سامانه ۱۹۰ به صورت شبانهروزی آماده دریافت و رسیدگی به شکایات مردمی در زمینه بهداشت محیط است.
وی یادآور شد: این طرح با هدف ارتقای سلامت عمومی در ایام نوروز و ماه رمضان اجرا میشود.
افراد آنلاین | 0 |
بازدید صفحه جاری | 19 |
تاریخ بروز رسانی | 1403/09/28 |
بازدید امروز | 208 |
بازدید دیروز | 6895 |
بازدید کل | 3867289 |