گرامیداشت روز ماما با حضور رئیس و مسئولین دانشگاه و جمعی از دانشجویان بسیج دانشجویی و کانون ها در دانشکده پرستاری و مامایی

1404/02/15
تعداد بازدید :55

به مناسبت روز ماما، مراسمی در تاریخ ۱۵ اردیبهشت‌ماه با حضور گرم و صمیمی دکتر شاه‌غیبی، رئیس محترم دانشگاه، معاون آموزشی، رئیس دانشکده و مدیر فرهنگی و جمعی از دانشجویان بسیجی و کانون ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛

 در این دیدار که با حضور دکتر شعله شاه غیبی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان، دکتر یدالله زارع زاده، سرپرست معاونت آموزشی، محمد سلیمانی، مدیر فرهنگی و جمعی از مسئولان دانشگاه برگزار شد، محور اصلی سخنان بر اهمیت آموزش کیفی در رشته مامایی و نقش کلیدی اساتید و دانشجویان در این حوزه متمرکز بود.

دکتر شاه غیبی ضمن تبریک روز ماما، با اشاره به جایگاه رفیع حرفه مامایی، اظهار داشت: توسعه و ارتقای سلامت مادر و کودک، نیازمند تربیت متخصصان کارآمد و دلسوزی است که این مهم جز با تلاش‌های مستمر اساتید و همت والای دانشجویان محقق نخواهد شد.

وی نقش اساتید مامایی را در انتقال دانش، تجربه و مهارت‌های لازم به دانشجویان بسیار حیاتی دانست و از زحمات آنان قدردانی کرد.

دکتر زارع زاده، سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه نیز در سخنانی بر اهمیت به‌روزرسانی سرفصل‌های آموزشی و استفاده از روش‌های نوین تدریس در رشته مامایی تاکید کرد. وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی کردستان همواره تلاش کرده است تا با فراهم آوردن امکانات آموزشی مناسب و حمایت از پژوهش‌های دانشجویی و اساتید، زمینه را برای تربیت ماماهای متخصص و توانمند فراهم آورد.

وی: همچنین دانشجویان را به بهره‌گیری هرچه بیشتر از فرصت‌های آموزشی و تلاش برای کسب دانش و مهارت‌های لازم توصیه کرد.

دکتر صیدی، رئیس دانشکده پرستاری و مامایی، ضمن تبریک روز جهانی ماما، این روز را فرصتی مغتنم برای تکریم و تعظیم جایگاه بلند زنانی دانست که نخستین امید را در نخستین لحظه‌های زیستن به جان آدمی می‌بخشند. وی با اشاره به نقش حیاتی ماماها در حفظ سلامت مادران و نوزادان، افزود: «مامایی، هنری آمیخته با علم و عشق است؛ تجسمی از آرامش، تعهد و همراهی در مهم‌ترین لحظات زندگی انسان.»

رئیس دانشکده در ادامه از حمایت‌های بی‌دریغ ریاست محترم دانشگاه، سرکار خانم دکتر شاه‌غیبی، معاونت آموزشی و سایر اعضای هیئت همراه در راه‌اندازی مستقل مرکز مهارت‌های بالینی تقدیر کرد و اظهار داشت: «تجهیز و بهره‌برداری از این مرکز، گامی بلند در مسیر ارتقای آموزش عملی و تضمین صلاحیت حرفه‌ای دانشجویان پرستاری و مامایی است؛ امید است که با توسعه این فضاها، زمینه‌ رشد و شکوفایی بیشتر دانشجویان در محیطی ایمن، شبیه‌سازی‌شده و استاندارد فراهم گردد.»

در این نشست، تعدادی از اساتید و دانشجویان رشته مامایی نیز به بیان دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود در حوزه آموزش پرداختند. آنان بر لزوم توجه بیشتر به کارآموزی‌های بالینی و ارتباط نزدیک‌تر با مراکز درمانی تاکید کردند.

در پایان این مراسم، مسئولان دانشگاه با اهدای شاخه از اساتید و دانشجویان برتر رشته مامایی تقدیر به عمل آوردند و برای آنان در مسیر علم‌آموزی و خدمت به جامعه آرزوی موفقیت کردند.

سامانه های دانشگاه