توانمندسازی کارشناسان تغذیه کردستان؛ گامی نو در مدیریت بیماری‌های غیرواگیر و سوءتغذیه

1404/08/28
تعداد بازدید :122

در راستای افزایش مهارت‌های علمی و عملی کارشناسان تغذیه مراکز بهداشتی استان و با توجه به رشد روزافزون بیماری‌های غیرواگیر و معضل سوءتغذیه، سلسله کارگاه‌های توانمندسازی با محوریت رژیم‌درمانی دیابت، سوءتغذیه کودکان و مشاوره تغذیه‌ای برای کنترل وزن در مادران باردار و کودکان و نوجوانان برگزار شد. این دوره‌های آموزشی با حضور اساتید برجسته و ناظران وزارت بهداشت، گامی مؤثر در ارتقای سلامت جامعه برداشته است.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پزشکی کردستان، شیرین هدایت کردستانی مدیر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی در حاشیه برگزاری جلسه توانمندسازی کارشناسان تغذیه مراکز بهداشتی استان، اظهار کرد: با توجه به شیوع ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر و سوءتغذیه که در شبکه های بهداشتی و درمانی کشور به کارشناسان تغذیه ارجاع داده می شوند، لازم است کارشناسان تغذیه شبکه بهداشت کشور هر ساله تحت بازآموزی قرار گرفته و با بهترین و جدیدترین شیوه های مدیریت تغذیه در مراجعان آشنا شوند.

 

وی هدف از اجرای این برنامه های بازآموزی را افزایش مهارت رژیم نویسی و افزایش مهارت مشاوره و برقراری ارتباط با مشاورین عنوان کرد و افزود: در همین راستا طبق برنامه ریزی انجام شده در سال 1401 دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اقدام به برنامه ریزی آموزشی کارشناسان تغذیه کشور نمود و بر اساس اولویت سنجی انجام شده در سال 1402 برنامه آموزشی اصول رژیم درمانی در دیابت و رژیم درمانی در سوءتغذیه کودکان در سراسر کشور و کردستان اجرا گردید.

 

مدیر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی، به برگزاری کارگاه آموزشی تحت عنوان مشاوره تغذیه و کنترل وزن در مادران باردار و مشاوره تغذیه و کنترل وزن در کودکان و نوجوانان با گروه هدف کلیه کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز بهداشتی و ستاد مراکز بهداشت، بیان کرد: در این کارگاه کارشناس ناظر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت متبوع دکتر پریسا ترابی و معاون اجرایی معاونت بهداشت، دکتر ژیان خرم دل نیز حضور داشتند و دکتر سیدعلی موسوی جم از اعضای هیئت علمی دانشگاه و دکتر امیر صابر رئیس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تدریس محتوای آموزشی در کارگاه را برعهده داشتند.

سامانه های دانشگاه