اجرای طرح  تشدید ویژه نظارت بر رستوران ها، سفره خانه های سنتی، کترینگ های غذای آماده و اغذیه فروشی ها در سطح استان کردستان

1404/09/11
تعداد بازدید :86

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی کردستان گفت: برنامه اجرای طرح  تشدید ویژه نظارت بر رستوران ها، سفره خانه های سنتی، کترینگ های غذای آماده و اغذیه فروشی ها از تاریخ 1 آذرماه لغایت 30 آذرماه سال 1404 جهت حفظ سلامت شهروندان در سر تا سر استان با بسیج  215 بازرس سلامت محیط  به مدت 30 روز اجرا می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، دکتر خالد رحمانی معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ضمن اعلام این موضوع که بازرسین سلامت محیط به صورت 24 ساعته از طریق شماره تلفن گویای 190پاسخگوی شهروندان می باشند، اظهار کرد: در این 30 روز کارشناسان سلامت محیط در قالب بازرسی روتین، تشکیل اکیپهای بازرسی و نظارتی و اجرای گشت های مشترک اقدام به تشدید نظارت و بازرسی بهداشت محیطی رستوران ها، سفره خانه های سنتی، کترینگ های غذای آماده و اغذیه فروشی ها  (به تعداد کل 4300 مورد )  می نمایند و در همین راستا از فعالیت ممیزان بهداشتی تحت پوشش دفاتر خودکنترلی و خوداظهاری نیز استفاده می گردد.

 وی در ادامه عملکرد هفته گذشته (ازتاریخ 1 تا 7 آذرماه  سال جاری) را به شرح ذیل چنین تشریح نمودند که بازرسی از تعداد 275 واحد از رستوران ها، سفره خانه های سنتی، کترینگ های غذای آماده و اغذیه فروشی های تحت پوشش انجام شده و در همین راستا مقدار 331 کیلوگرم مواد غذایی غیر مجاز و تاریخ مصرف گذشته ضبط و معدوم شد. همچنین در این مدت تعداد 4 مورد گشت مشترک، 139 مورد اخطاریه بهداشتی و 4 مورد معرفی به مراجع قضایی انجام گردید.

دکتر رحمانی همچنین مجدداً یاد آور شدند که همواره و مخصوصا در این ایام با پاسخگویی شبانه روزی از طریق سامانه شکایات مردمی بهداشت ۱۹۰ در خدمت مردم عزیز استان کردستان هستیم.

سامانه های دانشگاه