به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بانه جناب آقای فرزاد فیضی رئیس مرکز بهداشت اظهار کرد براساس آزمایشات انجام شده 41 ٪نانهای شهرستان ازنظر میزان نمک در سال جاری مطابق با استاندارد بوده اند.
وی افزود:هرچند این میزان کمتراز میانگین استانی می باشد ولی نسبت به چند سال گذشته شاهد روند صعودی افزایش کیفیت نان بوده ایم. رئیس مرکز بهداشت بیان کرد :از ابتدای سال جاری تا کنون با انجام مداخلات شهرستانی واستانی و گندم خریداری شده وضعیت کنونی آرد تولیدی درشهرستان مناسب می باشد. ولی عدم رعایت معیارهای تولید نان توسط نانوا نیز یکی از عوامل میزان نمک خوری خمیر نان می باشد.
رئیس مرکز بهداشت افزود :با انجام اقداماتی از جمله نظارت و بازرسی مستمر بر نانوایی های تحت پوشش و آموزش نانوایان در خصوص مضرات مصرف نان شور و اثر آن بر سلامتی و برخورد قضایی با نانوایی هایی که استاندارد پخت نان را رعایت نمی کنند انتظار می رود بتوانیم در افزایش کیفیت و بهبود نان مصرفی پیشرفت های خوبی داشته باشیم.
افراد آنلاین | 0 |
بازدید صفحه جاری | 5 |
تاریخ بروز رسانی | 1403/12/21 |
بازدید امروز | 16 |
بازدید دیروز | 33 |
بازدید کل | 15787 |