آجیل باید دارای بو و طعم طبیعی باشد و از خرید محصولاتی که بوی ترشیدگی، تندی یا ماندگی دارند، خودداری شود.
ظاهر مغزها نباید بیش از حد براق باشد، زیرا ممکن است با رنگهای مصنوعی یا روغنهای غیراستاندارد پوشش داده شده باشند.
وجود لکههای تیره، سفیدک یا سوراخهای غیرعادی در مغزها میتواند نشانه آفتزدگی یا کپکزدگی باشد که برای سلامت خطرناک است. شیرینیهای تر باید در یخچال و در شرایط بهداشتی مناسب نگهداری شوند و از خرید محصولات فلهای و بدون مجوزهای بهداشتی خودداری شود.
شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه آجیل و شیرینی، موضوع را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند تا با متخلفان برخورد قانونی شود.
افراد آنلاین | 0 |
بازدید صفحه جاری | 4 |
تاریخ بروز رسانی | 1403/12/21 |
بازدید امروز | 14 |
بازدید دیروز | 35 |
بازدید کل | 16378 |