توصیه های امنیتی و اجتماعی در کشور بیگانه

1404/01/18
تعداد بازدید :27

مسائل ایمنی در هتل:

1 - به محض ورود به هتل سعی کنید

دربهای خروج اضطراری و محیط های

امن را مرور و شناسایی کنید.

2 -  در صورتی که اسناد مهم علمییا

اداری به همراه دارید،

هرگز آنرا از خود دور نکنید.

و اگر دارای طبقه بندی بود

آنرا حتی به صندوق امانت هتل هم

تحویل ندهید، چرا که ممکن است

مورد بهره برداری قرار بگیرد.

3 - در صورتی که از لپ تاپ شخصی

در سفر استفاده خواهید کرد،

حتماً قبل از سفر اطلاعات شخصی

وخانوادگی را از فایل های آن پاک کنید

 

آسیب های امنیتی:

سرویس های اطلاعاتی و گروههای معاند با نظام، مترصد تخلیه اطلاعاتی و یا جذب مسافران به عنوان یک منبع خبری می باشند. موضوعات مورد علاقه آنان می تواند مواردی باشد که برای هموطنان مسافر،اطلاعات عادی و معمولی تلقی می شود و در این راستا رؤسای دانشگاه ها، معاونین، مدیران ، اساتید،دانشجویان و کارکنان دولت برای سرویس های اطلاعاتی، ارزشمند محسوب می شوند. دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی کشور میزبان از زمان مراجعه افراد برای اخذ روادید و مصاحبه در سفارت به آنها به دید تهدید و فرصت می نگرند و پس از آنکه از طریق مراقبت، مصاحبه و تحقیق، صحت اظهارات افرادمبنی بر اهداف عادی (تحصیل، بازدید علمی، زیارت، شرکت در همایش علمی و)... احراز گردید، باز هم با توجه به میزان اهمیت شخص و دسترسی وی به اطلاعات تا مدت زمان لازم او را تحت مراقبت و توجه سرویس های مذکور، مانند اقداماتی از قبیل نصب میکروفنیا دوربین مخفی در محل اقامت ، وارسی مخفیانه لوازم شخصی، کنترل مکالمات تلفنی، شناسایی نقاط ضعف جهت استفاده مقتضی (پول، جنس مخالف، مقام و...،) استفاده از تهدیدیا تطمیع (از طریق درست کردن پاپوش، درگیری ساختگی و شکایت و احضار توسط پلیس، جاسازی مواد ممنوعه داخل وسایل و...،) تعقیب و مراقبت غیرمحسوس و... قرار می دهند.

 

توصیه های امنیتی و اجتماعی در کشور بیگانه

1- عموماً در هنگام ورود به کشور مقصد ، افراد ناشناس و بعضاً ایرانی، با عناوین مختلف از جمله مترجم،راهنما و... به شما مراجعه نموده و پیشنهاد مساعدت به شما را دارند، توصیه می گردد به آنها اعتماد ننموده و حتی هدف از مسافرت خود را نیز به ایشان بازگو ننمایید.

2 - مدارک هویتی و مسافرتی خود مثل گذرنامه، شناسنامه و... را به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی دراختیار افراد ناشناس قرار ندهید، چرا که در صورت وقوع هر گونه مشکل یا سوء استفاده از این مدارک توسط هر شخص دیگر، مسئولیت آن بر عهده شما خواهد بود.

3 - چنانچه به هر دلیل توسط پلیس محلی بازداشت شدید بلافاصله از مأمورین بخواهید به استناد ماده 36کنوانسیون وین ناظر بر امور کنسولی، مراتب را سریعاً به سفارت یا نزدیکترین سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران اطلاع دهند و چنانچه زبان محلی را نمی دانید، از امضای هر گونه اوراق و اسناد خودداری فرمایید

4 - از برقراری ارتباط با افراد ناشناس خودداری فرمایید زیرا ممکن است گروه های معاند با نظام و عناصر ضد انقلاب قصد سوء استفاده از شما را داشته باشند.

5 - گذرنامه خود را همراه خود به شهر نبرید، مگر آنکه به آن نیاز داشته باشید. سرقت گذرنامه از سرقتهای معمولیخیابانی است.

6 - از نزدیک شدن به صحنه هایی نظیر تصادفات، درگیری، تجمع، تظاهرات خیابانی، آتش سوزی و... خودداری کنید.

7 - مقررات عدم عکس برداری از اماکن ممنوعه را همواره رعایت نمایید. هنگامی که به بعضی از مراکز با تابلو و بی تابلو مانند مراکز پلیس، ارتش، مذهبی، فرهنگی، وزارت خانه ها و... روبرو می شویم بایستی در نظر داشته باشیم که تهیه عکس از آنها ممنوع بوده و عکسبرداری آز آن منجر به دستگیری و پرداخت جریمه می شود .

8 - مراقبت کردن از آسیب های اجتماعی : تبعات ناشی از برقراری روابط نامشروع  - تبعات ناشی از استعمال مواد مخدر یا استفاده از مشروبات غیرمجاز - تبعات ناشی از حضور در اماکن خوشگذرانی که از نظر قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد.

سامانه های دانشگاه