مسئول واحد تحول اداری: آقای تیمور ویسی

تحصیلات: کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی گرایش تحول اداری 

نوع استخدام : رسمی
پست سازمانی : معاون مدیر

تلفن تماس: داخلی 264

سوابق مدیریتی: 
رئیس اداره کارگزینی دانشگاه 
معاون مدیریت منابع انسانی داشگاه 
سرپرست مدیریت منابع انسانی دانشگاه 
رئیس صندوق اداره رفاه دانشگاه 

کارکنان زیر مجموعه:

نام واحد

نام و نام خانوادگی

سمت

تحصیلات

نوع استخدام

تلفن داخلی

تحول اداری

سعدا فلاحی

کارشناس تحول اداری

کارشناسی ارشد مدیریت

قرارداد انجام کار معین

245

تحول اداری

روزیتا مرادی

کارشناس مهندسی سیستم ها و روشها

کارشناس پرستاری

رسمی

388



معرفی واحد تحول اداری

توسعه و توسعه سازمانی چیست؟

”توسعه“ در لغت به معنای رشد تدریجی در جهت پیشرفته‌ترشدن، قدرتمندترشدن و حتی بزرگ‌ترشدن است (فرهنگ لغات آکسفورد، ۲۰۰۱).

به طور کلی توسعه جریانی است که در خود، تجدید سازمان و سمت‌گیری متفاوت کل نظام اقتصادی-اجتماعی را به همراه دارد. توسعه علاوه بر اینکه بهبود میزان تولید و درآمد را دربردارد، شامل دگرگونی‌های اساسی در ساخت‌های نهادی، اجتماعی-اداری و همچنین ایستارها و دیدگاه‌های عمومی مردم است. توسعه در بسیاری از موارد، حتی عادات و رسوم و عقاید مردم را نیز در بر می‌گیرد.

«توسعه‌ی سازمان، بدنه‌ای از دانش و عمل است که از طریق افزایش هماهنگی در بین سیستم‌‌های مختلف موجود در سیستم کلی، کارایی سازمانی و توسعه‌ی فردی را بهبود می‌بخشد. مداخله‌ی توسعه سازمانی شامل روش‌‌شناسی‌ها و رویکردهایی به برنامه‌ریزی استراتژیک، طراحی سازمان، توسعه رهبری، مدیریت تغییر، مدیریت بهره وری، هدایت، تنوع، ساختن تیم و تعادل کار/زندگی است.»

تحول چیست؟

تحول در ارتباط با افراد به معنی شبیه دیگران شدن نیست بلکه به مفهوم مانند خود‌شدن، رشد کردن، غنی‌ شدن و متبلور ساختن توانائی‌ها بوسیله تجربه و تدبیر است.در ارتباط با سازمان‌ها که مجموعه افراد می‌باشند، تحول باز هم به مفهوم تغییر از طریق کسب تجربه و تدبیر است. فرایند تحول در سازمان‌ها متأثر از تجربیات و اهداف جدید است.

تحول اداری: تحول اداری به معنای آماده سازی نظام اداری برای تحول، ایجاد بستر برای تحقق برنامه های تحول اداری و اجرای اصلاحات ضروری به منظور پیراستن نظام اداری از عوامل بازدارنده است.مهم ترین اصل پابرجایی یک سازمان اهمیت دادن ویژه به تحولات درون سازمانی میباشد و تنها زمانی تغییر ها بصورت موفقیت آمیز رخ می دهد که کارکنان از روی میل وعلاقه حاضر باشند برای تامین اهداف جدید از صرف وقت و نیروی مورد نیاز دریغ نکنندو هرنوع سختی و تنش را تحمل کنند و در راه تامین این هدف ها از خودگذشتگی نشان دهند. مدیران و رهبران باید برای تغییرات و تحول در سازمان برنامه ریزی نمایند و با همه ذینفعان تبادل نظر کنند و امور مربوط به خود را مورد بررسی قرار دهند.در غیراینصورت نیروهای بازدارنده بر نیروهای وادارنده تاثیر می گذارند و تغییرات با شکست مواجه می شود.تحول در انسانها مشکل ترین تغییری است که می توان بوجودآورد.مدیران و رهبران همواره در این زمینه حساسیت دارند برای تغییردادن برنامه ریزی و اجرا باید بادر نظر گرفتن عوامل بیرونی و درونی همراه باشد.برای کسی که مایل به تغییر و تحول درهر بعدی از سازمان است صبر و انعطاف زیادی لازم است.

شرح وظایف واحد:

v    پیگیری و مشارکت در برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های توسعه، ترویج و اصلاح نظام اداری در دانشگاه.

v    پیگیری و مشارکت در استقرار نظام ارزیابی عملکرد دانشگاه.

v    پیگیری و مشارکت در تشکیل کمیته‌های تخصصی جهت پیگیری و اجرای دستورالعمل‌های ارزیابی عملکرد دانشگاه (فرایند جشنواره شهید رجایی).

v    جمع‌آوری و ارائه مستندات و پاسخگویی به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان با همکاری کمیته‌های تخصصی (فرایند جشنواره شهید رجایی).

v    همکاری در تدوین شاخص‌های دقیق نظام ارزیابی با همکاری و مشارکت ذینفعان و کمیته‌های تخصصی تحول اداری.

v    پیگیری و مشارکت در طراحی و پیاده‌سازی نظام مدیریت عملکرد معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه.

v    پیاده‌سازی فرایند ارزیابی تحول اداری در دانشگاه بر مبنای اسناد بالادستی و در راستای اهداف تعیین‌شدهو ارائه گزارش سالانه از عملکرد تحول اداری دانشگاه.

v    برگزاری همایش فرایند ارزیابی تحول اداری دانشگاه.

v    پیگیری و مشارکت در تشکیل «کارگروه راهبری توسعه مدیریت» جهت بررسی و تحلیل موانع اجرایی و برنامه‌ریزی اقدامات اصلاحی.

v    پیگیری و مشارکت در تدوین دستورالعمل‌های صیانت از حقوق شهروندی در نظام اداریدر راستای پاسداشت کرامت انسانی و رعایت حقوق ایشان در دانشگاه.

v    همکاری در نظارت بر حسناجرای دستورالعمل‌های صیانت از حقوق شهروندی در نظام اداریدر راستای پاسداشت کرامت انسانی و رعایت حقوق ایشان در دانشگاه.

v    انجام مطالعات و تحلیل‌های علمی درزمینه ارتقا و اصلاح نظام اداری.

v    تهیه محتوای و راهنمای آموزشی درزمینه اصلاح نظام اداری.

v    شرکت در جلسات آموزشی و هماهنگی در سطح وزارت، کلان منطقه و دانشگاه.

v    تعامل و همکاری مستمر با گروه بهبود سیستم‌ها و روش‌ها در راستای اصلاح و بهبود سیستم‌ها و فرایندها.

v    تعامل و همکاری مستمر با سایر گروه‌های مدیریت و واحدهای دانشگاه در راستای اصلاح نظام اداری.

v    مشارکت فعال در برنامه عملیاتی و شاخص‌های عملکردی مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه.

v    تهیه گزارش‌های عملکرد به‌صورت دوره‌ای و ارسال به مسئولین و مراجع مربوطه

سامانه های دانشگاه