دکتر خوش نیت مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان سنندج: بازرسین بهداشت محیط علاوه بر نظارت بر مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی از اماکن عمومی از جمله محل های اقامتی و هتل ها نیز بازدید می نمایند. نظارت بر آشپزخانه ها، انبار مواد غذایی و نظافت اتاق ها از جمله مهمترین بخش های این بازرسی ها می باشد که در قالب بازرسی روزانه و اکیپ مشترک با سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی انجام می شود.
افراد آنلاین | 0 |
بازدید صفحه جاری | 2 |
تاریخ بروز رسانی | 1399/12/13 |
بازدید امروز | 250 |
بازدید دیروز | 355 |
بازدید کل | 42634 |