تغذیه وسلامت

1.       بجای مصرف غذاهای فرآوری شده مثل سوسیس، کالباس و غذاهای کنسروی، بیشتر از غذاهای تازه و غیرفرآوری شده استفاده کنید

2.       مصرف نوشیدنیهای قندی و خیلی شیرین را کاهش دهید.

3.       از انواع سبزیهای محلی و در دسترس روزانه استفاده کنید.

4.       با استفاده از عرقیات سنتی، نوشیدنی سالم و کم شیرین تهیه و در حد متعادل استفاده کنید.

5.       در هر وعده غذایی از انواع سبزی و صیفی که موجود و در دسترس است مثل سبزی خوردن، کاهو، خیار، گوجه فرنگی، انواع فلفل،انواع کلم و هویج ... مصرف کنید.

6.       برای پیشگیری از چاقی روزانه از انواع سبزیها استفاده کنید.

7.       با مصرف روزانه حبوبات به سلامت خود و پیشگیری از چاقی ، دیابت و بیماری قلبی کم کنید.

8.       نان مصرفی خود را از نوع سبوس دار انتخاب کنید.

9.       مصرف نانهای سبوس دار از ابتلا به چاقی و دیابت پیشگیری می کنند.

10.    با مصرف روزانه غذاهای فیبردار مثل حبوبات و نانهای سبوس دار در حد متعادل از چاقی پیشگیری کنید.

11.    برای پیشگیری از چاقی کودک و نوجوان، آنها را به مصرف روزانه سبزیها و صیفی ها تشویق کنید.

12.    برای حفظ سلامت خود در مصرف غذاهای روزانه حتما به تعادل و اجتناب از پرخوری توجه کنید.

13.    سبزیها منبع خوبی از ویتامینها ، مواد معدنی و فیبر هستند که نقش مهمی در پیشگیری از سرطانها دارند

14.    از کودکی با اضافه کردن سبزیها به غذای کودک او را با سبزیها آشنا کنید تا به مصرف سبزیها عادت کند.

15.    میوه ها منبع خوبی از ویتامین ها و موادمعدنی و فیبرها هستند که نقش مهمی در سلامتی دارند و باید روزانه مصرف شوند.

16.    سعی کنید از انواع مختلف سبزی و صیفی در برنامه غذایی خود استفاده کنید.

17.    مصرف زیاد فست فودهای پرکالری و چرب موجب چاقی و تهدید سلامتی شماست.

18.    برای کنترل وزن بخشی از مسیر روزانه خود را پیاده طی کنید.

سامانه های دانشگاه