مهندس عبدی مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان سنندج : در پی بازرسیهای انجامشده توسط کارشناسان بهداشت محیط، مقدار ۴۵ کیلوگرم نمک صورتی و ۱۶۰ بطری آبلیمو ورنگهای غیر مجاز از واحد های عرضه مواد غذایی شناسایی و ضبط گردید. این محصولات به علت نداشتن مجوزهای قانونی، نبود پروانه بهداشتی، برچسبگذاری ناقص و عدم تطابق با استانداردهای سلامت، فاقد شرایط مصرف می باشد و بر اساس ضوابط و مقررات بهداشتی از چرخه توزیع خارج شد این اقدام با هدف حفظ سلامت شهروندان و پیشگیری از عرضه مواد غذایی فاقد اصالت صورت پذیرفت.


| افراد آنلاین | 0 |
| بازدید صفحه جاری | 14 |
| تاریخ بروز رسانی | 1399/12/13 |
| بازدید امروز | 177 |
| بازدید دیروز | 273 |
| بازدید کل | 107643 |

